Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

Οι αστείοι, ευθυνόφοβοι πολιτικοί Ελλάδας, ''εόρτασαν την αποκατάσταση της δημοκρατίας''- Σάββατο βράδυ, 23 Ιουλίου 2016, Αθήνα. Περισσότεροι από 5.000 νέοι ηλικιών από 15 ίσαμε 35 χρονών, κυνηγούσαν όλη την νύχτα με τα ''έξυπνα τηλέφωνα''... PokemonGo, στο Σύνταγμα και στις γύρω περιοχές. Η αποβλάκωση συνεχίζεται.

- Κυριακή βράδυ, 24 Ιουλίου 2016, η ''δεξίωση'' του άξιου εκπρόσωπου της διαπλοκής, Πάκη, που υποδύεται τον πρόεδρο της διεφθαρμένης ''δημοκρατίας'', στο ''προεδρικό Μέγαρο'', με την
παρουσία διαπλεκόμενων ευθυνόφοβων πολιτικών ''ηγετών'', δηλ. της ''πολιτικής και κομματικής ηγεσίας'', για την ''24η επέτειο της αποκατάστασης της δημοκρατίας''. Αλλά Δημοκρατία σημαίνει, πρώτα από όλα, να την σέβεται ο πρόεδρος, να σέβεται το Σύνταγμα. Και ο Πάκης, αμαρτωλό απομεινάρι του βρώμικου παρελθόντος, δεν το σέβεται.

- Η ''πρόοδος-ανάπτυξη'' της χρεοκοπημένης Ελλάδας, δεδομένη: Αποβλάκωση, ναρκωτικά, πορνεία, μνημόνια, ανεργία, μίζα, διαφθορά-ατιμωρησία, άχρηστοι διαπλεκόμενοι πολιτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..