Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Παραιτηθείτε φώναζε στην βουλή, τώρα στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς από εξόρμηση στην Μύκονο την Κομποστέλα του Αιγαίου.


φωτο αρχέιου
Και όλα αυτά στην Ελλάδα των  μνημονίων .Μην ξεχάσω και η Ε Ράπτη ήταν στο νησί αλλά κατά πληροφορίες εθεάθει στην κυριακάτικη λειτουργία.
Διαβάζω στο periodista.gr  Παρότι δεν έχει λήξει το ραμαζάνι ώστε να κάνουν την εμφάνισή τους τα βαριά πορτοφόλια των
Αράβων Κλαρινογαμπρών το Nammos εγκαινίασε με εντυπωσιακούς λογαριασμούς το καλοκαίρι του 2016. Πρόσφατα μια παρέα έκανε λογαριασμό 78.000 ευρώ. Πρόκειται για συνήθεις λογαριασμούς στο διάσημο beach bar που στο τέλος κάθε σεζόν μετράει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του. Δεν είναι μόνο οι λογαριασμοί στο Nammos που προκαλούν δέος.
Εντυπωσιακοί είναι και οι λογαριασμοί στα υπόλοιπα πολυτελή εστιατόρια, club, ξενοδοχεία, καταστήματα ρούχων, super market  και πάει λέγοντας στο νησί. Τόσο που κάτοικοι της Μυκόνου ξεκίνησαν αρχικά σαν πλάκα μια πρωτοβουλία για ανεξαρτητοποίηση της Μυκόνου από την υπόλοιπη Ελλάδα και σε δύο μέρες μαζεύτηκαν διαδικτυακά 3.000 υπογραφές. Από τους πολιτικούς που στηρίζουν απνευστί το Νησί των Ανέμων και ο νεαρός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης το χαρέμι του οποίου ήταν επιπέδου 1000 και μία Νύχτες-σχετικό video.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..