Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

Για γέλια…. Επαναπροωθήθηκαν στην Τουρκία από την Μυτιλήνη μόλις 6 μετανάστες…από τους 4000+Επαναπροώθηση 6 παράτυπων μεταναστών από τη Μυτιλήνη στην Τουρκία έκαναν οι ελληνικές αρχές με την Frontex, την Πέμπτη.
«Με επιχείρηση υπό την ευθύνη της Ελληνικής Αστυνομίας και
τη συνδρομή προσωπικού του Frontex, επεστράφησαν σήμερα, 18 Αυγούστου 2016, στην Τουρκία έξι παράτυποι μετανάστες (τέσσερις από το Πακιστάν και δύο από την Αλγερία), σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην Κοινή Δήλωση Ε.Ε.-Τουρκίας.

Η επιστροφή πραγματοποιήθηκε με πλοίο ναυλωμένο από τον Frontex, από τη Μυτιλήνη στο λιμάνι Δικελί της Τουρκίας», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Συνολικά 206 πρόσφυγες και μετανάστες έφθασαν στη Λέσβο τα τελευταίο 24ωρο, δηλαδή από χθες Τετάρτη μέχρι και σήμερα Πέμπτη το πρωί. Το αντίστοιχο διάστημα στη Χίο και στη Σάμο οι ροές ήταν μηδενικές.


Σήμερα Πέμπτη στη Λέσβο, σε εφαρμογή της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας βρίσκονται εγκλωβισμένοι 4084 άτομα. Στη Χίο 3061 και στη Σάμο 1045. Συνολικά στα νησιά του βορείου Αιγαίου βρίσκονται εγκλωβισμένοι 8190 πρόσφυγες ή μετανάστες.

LESVOS POST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..