Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Τυφλή η δικαιοσύνη. Γκαβή και στραβή. Δέκα πέντε χρόνια κάθειρξη σε καθαρίστρια που πλαστογράφησε απολυτήριο Δημοτικού

Για να θυμηθούμε μερικά μόνο: Χριστοφοράκος έξω, Μαντέλης, Παπαντωνίου, Μαρινόπουλος, Φιλιππίδης, Ρέστης, Πάλλης, όλοι έξω. Και έριξε το αξιότιμο δικαστήριο 15 χρόνια ΚΑΘΕΙΡΞΗ σε μία καθαρίστρια που πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού για να λέει ότι τελείωσε και την ΣΤ' δημοτικού και όχι την Ε' Δημοτικού. Αιδώς Αργείοι. 10 χρόνια με αναστολή στο Noor1 για 2 τόνους ηρωίνη. Φάε εκατομμύρια απο το κράτος, κλέψε, βούτα αλλά κάντο πολύ για να μην σε πιάσουν; Ωραία δικαιοσύνη να την χαιρόμαστε και εις ανώτερα. 

H «τυφλή» δικαιοσύνη επέβαλε την ποινή των 15 ετών κάθειρξης σε 51χρονη καθαρίστρια επειδή
 αυτή πλαστογράφησε το απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου, πριν από 20 χρόνια και με αυτό τον τρόπο κατάφερε να διοριστεί σε κρατικό παιδικό σταθμό δήμου της Θεσσαλίας.

Η 51χρονη άσκησε έφεση με αναστέλλουσα δύναμη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας, η 51χρονη πήγε στο Δημοτικό Σχολείο (άλλης πόλης από την οποία διαμένει και εργάζεται τώρα) όπου φοιτούσε και πήρε ένα πιστοποιητικό. Αυτό έγραφε επάνω πως είχε φοιτήσει την Ε' Τάξη, όμως αυτή σύμφωνα με το δικαστήριο, το άλλαξε και το έκανε Στ' Τάξη. Με αυτήν την πράξη της «απέκτησε» τα τυπικά προσόντα που απαιτούνταν για να συμμετάσχει σε έναν διαγωνισμό πρόσληψης τακτικού προσωπικού σε θέση καθαρίστριας ενός κρατικού παιδικού σταθμού που προκηρύχτηκε από το υπουργείο Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Από το 1996 που διορίστηκε μέχρι σήμερα, της καταβλήθηκαν μικτές αποδοχές αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, σύμφωνα με το δικαστήριο. Η 51χρονη καταδικάστηκε για τις πράξεις: της πλαστογραφίας με χρήση, με ιδιαίτερα μεγάλο όφελος και αντίστοιχη ζημιά άνω των 120 και άνω των 150 χιλιάδων ευρώ, σε βάρους του Ελληνικού Δημοσίου αλλά και απάτη κατ' εξακολούθηση, κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια με ιδιαίτερα μεγάλο όφελος και αντίστοιχη ζημία άνω 30, 120 και 150 χιλιάδων ευρώ εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..