Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ποιοι κυβερνούν; Οι ευρύπρωκτοι. Αριστοφάνης

Μέσα στην αναμπουμπούλα της κρίσεως, άνθρωποι που δεν ξέρουν να κρατάνε ένα κουπί, πήραν στα χέρια τους το τιμόνι της χώρας. Το μόνο που κάνουν είναι να υπόσχονται και εν συνεχεία να ψεύδονται και να λένε δικαιολογίες Όποιος όμως είναι καλός στις δικαιολογίες σπανίως είναι καλός σε οτιδήποτε άλλο. 

Πολύ σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με πρωτοφανείς εκφράσεις εναντίον του, άσκησε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχετικά
με την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ.
«Εγώ ξέρω ότι οι άνθρωποι που έχουν τιμή και αξιοπρέπεια δεν λένε άλλα και πιστεύουν άλλα. Άκουγα τις προάλλες τον λόγο του Α. Τσίπρα όταν πήγε στην ΕΥΔΑΠ, που έλεγε θα περάσουν πάνω από τα πτώματά μας αυτοί που θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν την ΕΥΔΑΠ. Όταν το έχεις πει αυτό, ε, πρέπει πραγματικά να είσαι εντελώς ξεφτιλισμένος. Δεν μπορώ να πω άλλη λέξη, για να φτάνεις να υπογράφεις την ιδιωτικοποίηση αυτή. Δεν μπορώ να πω άλλη λέξη» τόνισε χαρακτηριστικά η ίδια.
«Δεν πίστεψα ποτέ ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε, ούτε τώρα αποδέχομαι βέβαια το παραμύθι που λέει: «το καημένο το παιδί, τόσο μπορούσε». Δεν μπόραγε, όπως λέμε» δήλωσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, αναφερόμενη στον πρωθυπουργό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..