Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Έστειλε με courier ενάμισι εκατομμύριο ευρώ και τα... έχασε!

Η ασφάλεια ερευνά προσεκτικά την καταγγελία του εμπόρου

Με πολλή προσοχή ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών την καταγγελία ενός εμπόρου της πόλης ότι τα χρήματα ύψους 1.500.000 ευρώ που έστειλε με... courier (!)  στην
Αθήνα ως προκαταβολή για την αγορά εμπορευμάτων, δεν έφτασαν ποτέ στην εταιρεία του προμηθευτή του!

Ο αποστολέας παραξενεύτηκε βλέποντας ότι δεν είχε παραλάβει τα εμπορεύματα, πέντε ημέρες μετά την αποστολή των χρημάτων. Όταν, όμως, επικοινώνησε με την εταιρεία στην Αθήνα, άκουσε έκπληκτος τον προμηθευτή του να του εξηγεί ότι δεν έστειλε τα προϊόντα επειδή δεν είχε παραλάβει την προκαταβολή! Αμέσως ζήτησε εξηγήσεις από τους υπεύθυνους της εταιρείας ταχυμεταφορών στην Πάτρα και στα κεντρικά στην Αθήνα, αλλά κανείς δεν μπορούσε να του πει τι συνέβη.

Στους αστυνομικούς που ανέλαβαν την έρευνα, οι υπεύθυνοι της εταιρείας δήλωσαν ότι  απαγορεύεται η αποστολή μετρητών, παρά μόνο αν ο αποστολέας ενημερώσει τον διεκπεραιωτή, πράγμα που δεν έκανε ο έμπορος. Ωστόσο, η κλοπή του ιδιαίτερα μεγάλου ποσού αποτελεί έναυσμα για να ξεκινήσει έρευνα για την δράση κυκλωμάτων που έχουν πρόσβαση στα προς διεκπεραίωση δέματα και αναζητούν αυτά που έχουν πολύτιμο περιεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..