Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Οι Έλληνες πολιτικοί είναι ηλίθιοι ή κατά εντολήνΤο 1974 χάσαμε την μισή Κύπρο και επί Κ Μητσοτάκη ο Οζάλ επισκέπτεται την Αθήνα. Οι Κύπριες μανάδες και αδερφές που είχαν αγνοουμένους τρώνε ξύλο από τα ΜΑΤ στην πλατεία Συντάγματος έξω από την Βουλή γιατί με την παρουσία τους
αμαύρωναν την επίσκεψη. 
Ο δε Χατζηφωτίου ο δημοσιοκάφρος όταν μπήκε στο ναυτικό όμιλο που θα έδιναν δεξίωση για τον Οζάλ διέταξε να κατέβει ο πίνακας ο τεράστιος με την μάχη του Ναβαρίνου από τον τοίχο διότι θα ήταν προσβολή για τον Τούρκο προσκεκλημένο.  
Εν συνεχεία η κυβέρνηση Σημίτη ευχαριστεί τους Αμερικάνους που οι Τούρκοι μας πήραν τα ΙΜΙΑ ο δε υπουργός της ο Πάγκαλος όταν  ερωτήθηκε γιατί κατέβηκε η σημαία από τα ΙΜΙΑ είπε την πήρε ο αέρας. 
Με την επίσκεψη του Κλίντον στην Ελλάδα τότε η Χίλαρη ζήτησε να αποναρκωθετήσουμε τον Έβρο,  οι πολιτικοί μας σύσσωμοι δέχτηκαν, τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα με την εισβολή των λαθρομεταναστών και τον Τούρκο να απειλεί για την Θράκη, παρέλαση θα κάνει.   
Ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου αυτή η διάνοια αγάπησε ξαφνικά σαν υπουργός εξωτερικών που ήταν τον Τούρκο Τζέμ , τον προσκαλούσε στην Ελλάδα για να του δείξει τα νησιά και οργάνωνε βραδιές ζεμπέκικου (λες να του άρεσε το Οθωμανικό δίκαιο και να το γύρισε? Αναρωτιόμουν τότε).
Ο Καραμανλής κουμπάριασε με τον Ερντογάν. Τα κανάλια άρχισαν να συναγωνίζονται ποιο θα πρωτοπαίξει τούρκικες σειρές. Ο κίτρινος τύπος αρωγός των καναλιών πρόβαλε τους Τούρκους ηθοποιούς για το πόσο καλοί είναι και πως πρέπει να τα έχουμε καλά μαζί τους ξεχνώντας αυτό που έλεγαν οι γιαγιάδες « Τούρκο είδες γρόσια θέλει, και άλλον είδες και άλλα θέλει». 

Το 2011 μετά την είσοδο στο μνημόνιο από το τέρας τον Παπανδρέου υπογράψαμε και άλλα 11 μνημόνια με την επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα, όμως αυτά τα ξεχάσαμε.

Εν συνεχεία όταν τσακώθηκαν οι Τούρκοι με τους Ισραηλίτες , οι Έλληνες πολιτικοί έκαναν  συμμαχία με τους Ισραηλίτες (υποτίθεται γιατί τίποτα δεν είδαμε, μόνο να ζητάνε ξέρουν και να λένε ότι είμαστε ρατσιστές).
Ήρθαν με τα αεροπλάνα τους στην Ελλάδα και πέταξαν από πάνω και ευτυχώς  βρέθηκαν κάτι σμηνίτες στον Άραξο που αρνήθηκαν να τους εξυπηρετήσουν. 
Όλοι οι πολιτικοί μας μηδενός εξαιρουμένου καπελώθηκαν με το κιπά, ίσως γιατί έλκουν την καταγωγή τους από εκεί. Τώρα που ο Τούρκος ο φίλος ο καρντάσης μαζί με το τσιράκι του τον Ράμα ή ιτς ογλάν (δεν ξέρω ακριβώς την ονομασία βοηθείστε με ) , ζητάνε την μισή Ελλάδα, μπορεί και παραπάνω.
.
Η Ελλάδα αυτή την στιγμή βρίσκεται χωρίς χρήματα, χωρίς φάρμακα, χωρίς πυρομαχικά, χωρίς καύσιμα , και με το φρόνημα του στρατού λόγω της οικονομικής εξαθλιώσεως, όχι τόσο υψηλό όσο έπρεπε να είναι. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί μας (πείτε τους αλλογενείς, πείτε τους βλάκες, πείτε τους προδότες ή μειωμένης ικανότητος ) φταίμε και εμείς που δεν διαμαρτυρηθήκαμε και δεν κάναμε τίποτα  ίσως από μικροκομματικά συμφέροντα ίσως από ζαμανφουτισμό αγόμενοι κα φερόμενοι.
Θέλω να κλείσω με τον στίχο του Κωστή Παλαμά και το αφιερώνω λόγω γήρατος σε κάποιον νέο που θα διαβάσει το άρθρο « ανάξιος όποιος δεν μπορεί, μέσα στο σεισμό το χαλασμό, κάστρο την γνώμη του να χτίσει».

1 σχόλιο:

  1. Το 1974 ναι την χάσαμε την μισή Κύπρο Έτσι ξερά; με δυο λόγια; Πως την χάσαμε ποιοι την πούλησαν δεν θα μας το πεις να το μάθουμε; η σε πονάει να το γράψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..