Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Πόλεμος. Έρχεται;
Ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος. Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι Τούρκοι να απολέσουν την Μοσούλη να δημιουργηθεί ανεξάρτητο Κουρδικό Κράτος και σε αντάλλαγμα να αρπάξουν ελληνικά εδάφη. Αυτοί που επεξεργάστηκαν τα σχέδια και επέβαλλαν στην Ελλάδα πρώτα τον οικονομικό πόλεμο και την
εξαθλίωση (οι σύμμαχοί μας) έχουν μελετήσει τα πάντα και νομίζουν ότι θα τα καταφέρουν και μέχρι στιγμής το έχουν πράξει. Δεν έχουν υπολογίσει όμως έναν μεγάλο παράγοντα παρότι ελέγχουν τα πάντα.  Και αυτό είναι ο Έλληνας. Πάντα αμυνόμενος μπορεί στο τέλος να κάνει αυτή την άμυνα επίθεση και τότε θα μάθουνε το Ουαί τοις ηττημένοις και Αλί της Οικουμένης. Έχει διαφύγει όλων ότι η Ελλάδα διαθέτει τον μεγαλύτερο αποβατικό στόλο στον κόσμο, μεγαλύτερο και από αυτόν των ΗΠΑ. Θα αναρωτηθείτε που είναι αυτός και δεν το ξέρουμε ότι είμαστε πρώτοι. Είναι τα πλοία της ακτοπλοΐας μας που πηγαίνουν στα νησιά.
Σε δευτερόλεπτα μετατρέπονται σε αρματαγωγά, οχηματαγωγά κλπ κλπ. Και αντί για επίθεση οι Τούρκοι σε βραχονησίδες θα βρεθούν να υπερασπίζονται τα παράλιά τους. 

Οι Τούρκοι ετοιμάζονται στις Αλκυονίδες μέρες να μας στείλουν μιας και θα ναι ήρεμη η θάλασσα εκατομμύρια πρόσφυγες και να εκμεταλλευτούν αυτό το γεγονός για την έναρξη εχθροπραξιών.  Να σας θυμίσω ότι προ ετών Γάλλος πρόξενος πουλούσε βάρκες σε λαθρομετανάστες για να περάσουν στην Ελλάδα.  Αυτή είναι η συμπεριφορά των συμμάχων πάντα.  Θυμηθείτε και την συμπεριφορά των Άγγλων στον Ελληνικό Εμφύλιο.  Ας είναι ανώτεροι στα όπλα οι Τούρκοι, ας έχουνε καλύτερο οπλισμό και το 1821 τα ελληνικά πυρπολικά και μπρίκια τα βάλαν με κορβέτες, με φρεγάδες και ναυαρχίδες του Καπουδάν  Πασά και βγήκαν νικητές.
Το 1964 ο Γεώργιος Παπανδρέου (ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων) την περίοδο των Κυπριακών παρ’ όλες τις πιέσεις που ασκούσε ο Πρόεδρος Τζόνσον λειτούργησε πραγματικά ως Έλληνας. Οι Τούρκοι φώναζαν και είχαν ετοιμαστεί για πόλεμο. Τότε έστειλε ομάδες ΛΟΚ από τα ελληνικά νησιά στα παράλια της Μικράς Ασίας με εντολές να εισχωρήσουν στα ενδότερα της Τουρκίας  να κάνουν δολιοφθορές, να καταστρέψουν. Όταν μετά τα βρήκε με τον Τζόσον (οι Αμερικάνοι υποχώρησαν μόνο και μόνο γιατί ο Παπανδρέου απεκάλυψε το σχέδιο και είδαν την μεγάλη ζημιά που θα πάθαινε η Τουρκία) υπήρξε όμως το πρόβλημα το πως θα γύριζε χωρίς να φανερωθεί το σχέδιο ο ελληνικός στρατός ; Ο 6ος στόλος που ναυλοχούσε στο Αιγαίο έκανε τότε ασκήσεις στα Μικρασιατικά παράλια, έβγαιναν τότε έξω στην στεριά 100 Αμερικάνοι και γύριζαν 150. Μετά από μία βδομάδα ασκήσεων μάζεψαν όλους τους Έλληνες και γύρισαν πίσω όπου αποβιβάστηκαν στο Ρολόι στο Πασαλιμάνι. Οι Αμερικάνοι πήγαιναν στην Τρούμπα και οι δικοί μας στα φορτηγά των ¾ της εποχής. Για να μην σας κουράσω δεν θα σας πω για τις ομάδες των ΟΥΚ και τι έκαναν στην Κύπρο και σε άλλα μέρη. Οι Έλληνες είμαστε απρόβλεπτοι, υπάκουοι στις αρχές μας αλλά σαν τους αρχαίους όταν πρόκειται για βωμούς και εστίες μας πιάνει η Ιερή Μανία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..