Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Ρωποπερπερήθραι.

Στην Ελλάδα μόνο, ένας υπουργός μπορεί να λέει ελεύθερα ότι χαζό θέλει, χωρίς να τον ''κράζουν'': «Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους εταίρους, που θα φέρει έκρηξη επενδύσεων», δήλωνε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς (28 Μαρ. '16), βέβαιος ότι η... ''έκρηξη'' θα μας...
κουφάνει. Στην Ελλάδα, οι ημιμαθείς πολιτικοί, ανίκανοι να παράγουν έργο, κάνουν ΜΟΝΟ δηλώσεις, συναγωνιζόμενοι σε βλακείες. Και το άσχημο είναι ότι ακριβοπληρώνονται από το χρεοκοπημένο Κράτος, για να λένε βλακείες υπό τύπο ''βαρύγδουπων δηλώσεων'', να εκδίδουν βλακώδεις ανακοινώσεις, να ξεκατινιάζονται στα ''κανάλια''. Φυσικό και επόμενο, αφού η Ελλάδα, με τόσους κωμικούς πολιτικούς, έπαψε να είναι ανεξάρτητη χώρα και κατάντησε ''προτεκτοράτο της σφαλιάρας''.
Σημ.: Τα αστεία-ευθυνόφοβα ανθρωπάκια, που υποδύονται τους πολιτικούς στην Ελλάδα, όταν αντιληφθούν ότι οι χαζο-δηλώσεις τους δημιουργούν αντιδράσεις, τότε, σαν κοριτσάκια που τα μαλώνουν, κάνουν... ''διορθωτικές δηλώσεις'', αφού είναι ευθυνόφοβοι ''καραγκιόζηδες''.
Γιά ποιά ''λιτότητα'' και ''οικονομική κρίση'' στην Ελλάδα μιλάνε; ''Λεφτά υπάρχουν'' γιά ''καραγκιόζηδες'' πολιτικούς
Οι ''ερασιτέχνες απατεώνες'' ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ξεπέρασαν σε σπατάλες και ταξίδια ακόμα και τους ''επαγγελματίες απατεώνες'' ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
Ο αστείος... digital υπουργός Ν. Παππάς, πάλι γιά ''τουρισμό'' στην Ουάσιγκτον
Μετά δύο μήνες από τα ''καραγκιοζιλίκια'' παραμονή ορκωμοσίας Τραμπ, όταν ήρθε μαζί με Π. Καμμένο με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, αυτοπροσκεκλημένος σε εκδήλωση Ομογενών, ο ψευτοαριστερός υπουργός, πάλι στις ΗΠΑ, γιά ένα συνέδριο Αμερικανο-Ισραηλινής Οργάνωσης.
'Εβγαλε φωτογραφίες είδε και τον εκπρόσωπο στο ΔΝΤ, τον Χρ. Παπαυτσή και αυτό ήταν όλο, ίσαμε το επόμενο τουριστικό του ταξίδι.
Ο ασοβάρευτος digital υπουργός, δεν παράλειψε να ρίξει και την... βλακεία του στην Ουάσιγκτον: ''Η χώρα γυρίζει σελίδα και εμπνέει εμπιστοσύνη στους διεθνείς επενδυτές''. (2017)Και η δήλωση αυτή ''κούφανε'' και τους κωφούς, αφού τέτοια χαζά ούτε ο Τέρενς Κουίκ λέει.
Σημ.: Ο υπουργός ''διαφημίζει'' ότι μίλησε στο συνέδριο του AIPAC, γιά να παραπληροφορήσει. Αλλά μίλησε σε υποσυνέδριο του συνέδριου και τον άκουσαν 40 άνθρωποι, στην πλειοψηφία Ελληνοαμερικανοί. Την ίδια παραπληροφόρηση έκανε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κύπρου.



ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..