Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Ο Μητσοτάκης εκβίασε «βρώμικο» επιχειρηματία;

ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ!

ΥΒΡΙΔΙΟ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΚΑΙ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!

Σύμφωνα με ομολογία της εφημερίδας που ελέγχει ο ίδιος, κατά άλλους ελέγχεται από αυτή ως «μπροστινός», ο Μητσοτάκης
χρησιμοποίησε στοιχεία που διαθέτει για τον επιχειρηματία προκειμένου να τον εκβιάσει ώστε να μην προχωρήσει σε επιχειρηματική συμφωνία!

Η αποκάλυψη είναι σοβαρότατη, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμμία διάψευση ούτε από τον Μητσοτάκη ούτε όμως από τον εμπλεκόμενο επιχειρηματία. Αντί λοιπόν ο Μητσοτάκης Να κοινοποιήσει τα όσα επιβαρυντικά στοιχεία διαθέτει για τον επιχειρηματία στην ελληνική δικαιοσύνη, τα χρησιμοποίησε για να τον εκβιάσει, προκειμένου να έχει προσωπικό, πολιτικό ή άλλο όφελος. Από αυτή την εξέλιξη προκύπτει μία σειρά κακουργημάτων τα οποία οφείλει να διερευνήσει άμεσα η Ελληνική δικαιοσύνη.

– Ισχύει ναι ή όχι ο εκβιασμός που ισχυρίζεται η εφημερίδα;

– Ποιά τα επιβαρυντικά στοιχεία που διαθέτει εις βάρος του επιχειρηματία ο Μητσοτάκης τα οποία αποκρύπτει από την δικαιοσύνη;

– Εκτός από το προφανές προσωπικό και πολιτικό όφελος που φέρεται να αποκόμισε ο Μητσοτάκης από τον εκβιασμό, ωφελήθηκαν και άλλοι, επιχειρηματικοί παράγοντες;

– Οι εργαζόμενοι στην εμπλεκόμενη επιχείρηση τι λένε;

– Προκύπτει σύμφωνα με τις καταγγελίες και παρέμβαση του Μητσοτάκη σε συστημικές τράπεζες. Το γνωρίζει αυτό ο κύριος Στουρνάρας; Εάν ναι, γιατί το συγκαλύπτει; Εάν όχι, γιατί δεν το διαψεύδει; Εδώ οφείλει να απαντήσει και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ενώ οι διοικήσεις των τραπεζών πρέπει να κληθούν άμεσα από την Ελληνική δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..