Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Θέλετε να εργαστείτε στον Καναδά; - Διαδικτυακή ενημέρωση 20 Ιουνίου για το πρόγραμμα

Κατέχετε επαγγελματική εξειδίκευση και ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στον Καναδά; Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις αλλαγές στο πρόγραμμα «Express Entry» για μόνιμη εγκατάσταση στον Καναδά, μια διαδικασία «fast track» στην
διεκπεραίωση αιτήσεων για μετανάστευση!

Στις 20 Ιουνίου και ώρα 16.00 (ώρα Ελλάδας), το Τμήμα Μετανάστευσης στην Πρεσβεία του Καναδά στην Ρώμη διοργανώνει μέσω διαδικτύου μια ενημέρωση στα ελληνικά σχετικά με το πρόγραμμα «Express Entry».

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που λειτουργεί σαν πρώτο βήμα στην διαδικασία για μετανάστευση στον Καναδά σε σχέση με ορισμένα οικονομικά προγράμματα μόνιμης εγκατάστασης.

Η ενημέρωση θα δοθεί στα ελληνικά, ζωντανά και μέσω διαδικτύου από εκπρόσωπο της Πρεσβείας του Καναδά, ο οποίος θα απαντήσει σε ερωτήσεις μέσω ζωντανού «chat».

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν θα πρέπει να γνωρίζουν καλά την αγγλική και/η γαλλική γλώσσα και να έχουν συμπληρώσει το λιγότερο ένα χρόνο προϋπηρεσία σε εξειδικευμένα επαγγέλματα.

Εάν πληρείτε αυτές τις προϋποθέσεις και ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την ενημερωτική παρουσίαση, πρέπει να το δηλώσετε γραπτώς εκ των προτέρων στέλνοντας μήνυμα στο rome.expressentry@international.gc.ca και γράφοντας “Greek Webinar Express Entry” στο τίτλο του μηνύματος, επιβεβαιώνοντας έτσι την συμμετοχή σας.

Μόνο όσοι δηλώσουν την συμμετοχή τους με τον τρόπο αυτό θα λάβουν, 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη ενημερωτική παρουσίαση, τον σύνδεσμο μέσω του οποίου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την διαδικτυακή ενημέρωση.
 .tgbnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..