Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Ανώριμοι: Αυτοί φταίνε για το κάψιμο της Ελλάδας.

Τα αεροσκάφη από 18 που έχει συνολικά η Ελλάδα, στα μέτωπα της πυρκαγιάς επιχειρούσαν 4 διάσπαρτα. 6 είχαν μπει το χειμώνα σε γενική επισκευή και δεν βγήκε κανένα έτοιμο, είτε από έλλειψη ανταλλακτικών είτε από έλλειψη χρημάτων. Τα άλλα ήταν καταπονημένα και ήταν επιβεβλημμένη η συντήρησή τους λόγω ωρών. Πως φτάσαμε όμως σε αυτό το σημείο; 
Δανείζοντας και όχι εισπράττοντας. Έτσι αλόγιστα οι
κυβερνώντες μας έστειλαν τα πυροσβεστικά αεροπλάνα επί μακρόν στο Ισραήλ για κατάσβεση πυρκαγιών πέρσι το καλοκαίρι και αυτό που εισπράξαμε ήταν χειροκροτήματα που οι Έλληνες πιλότοι με αυτοθυσία επιχειρούσαν. Το ίδιο συνέβη πρόσφατα και στην Αλβανία. 
Εμείς όταν νοικιάζουμε, που νοικιάζουμε ελικόπτερα από την Ρωσία πληρώνουμε το ενοίκιο πολλές φορές και προκαταβολικά. Από αυτές τις χώρες εισπράξαμε τίποτα; Μόνο φθορά και τα αποτελέσματα φαίνονται τώρα. Μια χώρα που επαιτεί και μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της ζει από φιλανθρωπίες δεν έχουν το δικαίωμα οι προσωρινοί κυβερνώντες να χειρίζονται αυτά τα θέματα αλόγιστα γιατί εάν δεν είχαμε στείλει τα αεροσκάφη θα επιχειρούσαν τουλάχιστον 12 με 13 που θα επαρκούσαν για την κατάσβεση πυρκαγιών στην Ελλάδα. 
Κατασπατάλησαν πόρους του κράτους χωρίς φειδώ και σκέψη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..