Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

Βραζιλία- Ελλάδα 1-4Πρωταθλήτρια στον κόσμο η Ελλάδα, οι χώρες της Λατινικής Αμερικής έπονται. Με ότι καταπιαστούμε θα γίνουμε πρώτοι. Διαβάστε τα κατορθώματα δυο ανθυπαστυνόμων και πρέπει όλοι
εμείς να δώσουμε τα εύσημα στην πολιτική ηγεσία και στους συμφοιτητές τους στη σχολή για τα δυο αυτά σαΐνια

Δύο ανθυπαστυνόμοι της ΕΛ.ΑΣ. απείλησαν και λήστεψαν οδηγό στην Αττική Οδό, με την βοήθεια ενός 32χρονου ρωσικής καταγωγής.
Οι δράστες όπως φαίνεται είχαν σχεδιάσει πολύ καλά την ληστεία. Το θύμα ήταν ένας 47χρονος εύπορος Σύρος, ο οποίος μόλις είχε φτάσει στη χώρα μας από την Γερμανία, ενώ όλες οι κινήσεις τους ήταν μελετημένες ώστε να πάρουν τα χρήματά του και να διαφύγουν χωρίς να συλληφθούν. Στις 5 Φεβρουαρίου λοιπόν και ενώ το αυτοκίνητο του 47χρονου αλλοδαπού κινούνταν στην Αττική Οδό από το αεροδρόμιο προς την Αθήνα, τρία άτομα που ήταν ντυμένα με στολές της αστυνομίας του ζήτησαν να σταματήσει
Ο τυπικός έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ. μετατράπηκε σε εφιάλτη
Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ένας τυπικός έλεγχος της Αστυνομίας θα μετατρέπονταν σε εφιάλτη. Οι τρεις δράστες με την απειλή όπλου τον ανάγκασαν να οδηγήσει μέχρι τον Ασπρόπυργο. Εκεί του απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό και τον εγκατέλειψαν κλέβοντας του το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες κατάφεραν να του αποσπάσουν 280.000 ευρώ και 30.000 δολάρια.
Οι αστυνομικοί συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης και με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ ο συνεργάτης τους βρίσκεται ήδη σε φυλακές της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..