Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Τα ΜΑΤ ανήκουν στην αστυνομία; Είναι άνθρωποι ή ανθρωποειδή; Ιδού το ερώτημα.

Τα ΜΑΤ ανήκουν στην αστυνομία; Είναι άνθρωποι ή ανθρωποειδή; Ιδού το ερώτημα.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο έλεγε η
ομοσπονδία ότι, συντάσσεται με όσους διαμαρτύρονται για τους άδικους πλειστηριασμούς και καλούσε την Κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την προστασία της περιουσίας που αποκτήθηκε με κόπους και θυσίες, ανεφέρε τότε η ΠΟΑΣΥ η οποία σήμερα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τι συμβαίνει,διότι σήμερα είδαμε κτήνη να χρησιμοποιούν χημικά σε περιορισμένο χώρο,πράξη εγκληματική να ασκούν τις γνώσεις τους στις πολεμικές τέχνες πάνω σε μεσόκοπους και  ηλικιωμένους Από τα ψεύτικα λόγια τα μεγάλα μας έχουν χορτάσει τόσα χρόνια, η υπερασπιστική τους γραμμή είναι μια, είμαστε φτωχόπαιδα και τι να κάνουμε;Για εξακόσια ευρώ δουλεύουμε, έχουμε οικογένειες. Να παραιτηθείτε ρε! ΄Η καθιμών ή μεθ υμών, αποφασίστε!  


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αθήνα, 21 Σεπτεμβρίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 200/4/256
H Κυβέρνηση, αγνοώντας την κατακραυγή που προκαλούν οι πλειστηριασμοί ακινήτων, δέσμια των μνημονιακών της συμφωνιών με τους δανειστές της χώρας και κατά παράβαση των όσων είχε υποσχεθεί προεκλογικά, δίνει το «πράσινο φως» για εφαρμογή και αυτών των άδικων και παράλογων μέτρων καταλήστευσης της περιουσίας των συμπολιτών μας που βρέθηκαν στη δυσχερή θέση της αδυναμίας αποπληρωμής των χρεών τους.

Η Ομοσπονδία μας, συντάσσεται με όσους διαμαρτύρονται για τους άδικους πλειστηριασμούς και καλεί την Κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την προστασία της περιουσίας που αποκτήθηκε με κόπους και θυσίες. Επίσης, να μην τολμήσει να χρησιμοποιήσει συναδέλφους μας για να εφαρμόσει μια πολιτική που θα πετά στο δρόμο ανθρώπους του μόχθου και της βιοπάλης.

Τα νέα ήθη που επιχειρεί η Κυβέρνηση να επιβάλει δια της αστυνομίας, θα μας βρουν στις επάλξεις του αγώνα για μια αστυνομία η οποία θα είναι δίπλα και όχι απέναντι στους συμπολίτες μας. Προερχόμαστε από τα λαϊκά στρώματα και πρώτιστο μέλημά μας είναι η διασφάλιση των καλών μας σχέσεων με την κοινωνία και τους ανθρώπους που βλέπουν τον αστυνομικό ως φίλο και συμπαραστάτη στη δυστυχία του και όχι ως «φόβητρο» για να μη διεκδικήσουν το δίκιο τους.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..