Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017

ΤΟ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΕΝΩΜΕΝΟ-ΔΥΝΑΤΟ!!!

Του Γιάννη Ντάσκα 
"Το παρακράτος παρακολουθεί συνομιλίες και συναναστροφές και οι κασέτες με τις συνομιλίες διοχετεύονται σε φιλικά προς την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μέσα ενημέρωσης, όπως αυτά του Βαξεβάνη".

Αυτό είναι το κεντρικό επιχείρημα με το οποίο
η ηγετική ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη τροφοδοτεί βουλευτές και φιλικά ΜΜΕ για να απαντήσει στις φοβερές και εξαιρετικά απειλητικες για τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη συνομιλίες που δημοσιεύτηκαν γύρω απο τον γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη.
Οι μετριοπαθέστεροι μας λένε κατ ιδίαν : και που να ξέρει ο Αυγενάκης τους συνομιλητές όλους;
Κατάδικοι είναι;

Προσέξτε τις συμπεριφορές του κράτους και των οργάνων του τα τελευταία χρόνια και βγάλτε τα εύκολα συμπεράσματα:

Έτος 2013
Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας. Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, πανίσχυρος βουλευτής Φθιώτιδας.Ο Εισαγγελέας Πεπόνης διατάσσει έρευνα για το μέγα σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Λαμίας. Διορίζει η Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος τον εκ Λαμίας πραγματογνώμονα Δημήτρη Τραγγανίδα να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα, αν η Συνεταιριστική και οι χιλιάδες μεριδιούχοι της έπαθαν ζημιά καθώς και το Δημόσιο και το νομικό πρόσωπο της Τράπεζας.

Ο Πεπόνης μετατίθεται απο τη θέση του λίγο καιρό μετά...Ο πραγματογνώμων, ενώ υπουργός είναι ακόμα ο κ.Σταϊκουρας παραδίδει πόρισμα-δυναμίτη και απαντά ότι η ζημιά είναι 150 εκατομ ευρώ!!!Εξ αυτών τα 86 εκατομ σε βάρος των μεριδιούχων και τα 55 σε βάρος του Δημοσίου. Ασκείται βαρύτατη ποινική δίωξη, άνοιξη του 2014. Για τρία χρόνια και δυο μήνες μελετάται η δίωξη...Ο κ. Σταϊκούρας δηλώνει το καλοκαίρι του 2017 ότι δεν γνώριζε τίποτα περί δίωξης.

Μετά τρία χρόνια ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ μια δικαστική λειτουργός από τα 150 εκατομ "κόβει" τα 125 (!!!) και αφήνει τα 25 σε βάρος της Τράπεζας, η οποία όμως έπαψε να λειτουργεί και πήγε σε εκκαθαριστή. Πάπαλα...
Πως λέγεται αυτή η κρατική λειτουργία;
Έτος 2013.
Γερμανική εταιρεία μεταφέρει στην περιοχή του Ασπροπύργου λίαν επικίνδυνο υδράργυρο για άγνωστης μορφής "διαχείριση-αποθήκευση".
Αλλη εταιρεία, την ιδιοκτησία της οποίας πολύ είχε αγαπήσει το λεγόμενο βαθυ ΠΑΣΟΚ και η ηγετική του ομάδα, παίρνει λεφτά με τη σέσουλα για να επεξεργαστεί μπαταρίες και τη σκουριά που είναι λίαν επικίνδυνη για την περιοχή να την στείλει σε ειδικές μονάδες στην Νορβηγία, τη Γερμανία ή την Πορτογαλία. Απαιτούνται τεράστια ποσά γιατί η σκουριά είναι ....εξη (6) χιλιάδες τόνοι!!!Γιαυτό ακριβώς πήρε η εταιρεία τα τεράστια ποσά, ώστε να φύγει ΑΜΕΣΩΣ η σκουριά που είναι λιαν επικίνδυνη.
Ο δυστυχής Δήμαρχος Ασπροπύργου μας μιλάει στην κάμερα και λέει ότι το κράτος στην περιοχή του δεν υπάρχει και οι επιχειρήσεις που διαχειρίζονται επικίνδυνα υλικά λειτουργούν στη συντριπτική πλειοψηφία ΧΩΡΙΣ άδεια λειτουργίας.
Η συγκεκριμένη εταιρεία με τη σκουριά είχε άδεια.
Ομως η σκουριά παραμένει και ΣΗΜΕΡΑ αν και έπρεπε να είχε προ πολλού μεταφερθεί εκτός Ελλάδας.
Η εταιρεία οδηγείται στη Δικαιοσύνη και ένα μακρύ χέρι καταφέρνει να μην υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ (1) μάρτυρας κατηγορίας από τους αρμόδιους επιθεωρητές του Κράτους.
Λόγω της φοβερής παρανομίας η αρμόδια κρατική υπηρεσία, προς την οποία πολλές φορές απευθυνθήκαμε ανακάλεσε την άδεια λειτουργίας.
Η εταιρεία σήμερα ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ κανονικά.
Ο Υπουργός κ.Τσιρώνης μας είπε δημόσια, ότι έκανε αγώνα να φύγει πάλι ο υδράργυρος και έφυγε πριν λίγο καιρό. Μας είπε ακόμα για την κερδοσκοπία εταιρειών, που ενώ παίρνουν τα χρήματα δεν απομακρύνουν τα επικίνδυνα υλικά.
Δικογραφία για τον υδράργυρο δεν έγινε ακόμα...
Πως λέγεται αυτή η λειτουργία;
Κρατική ή παρακρατική;

Ο Κώστας Βαξεβάνης επανήλθε στο θέμα Αυγενάκη και αποκαλύπτει κάτι απίστευτο για τον έναν εκ της παρέας με την οποία συνομιλούσε ο κ.Αυγενάκης, τον Μανώλη Παπουτσάκη.
Αποκαλύπτει ότι εδώ και μισό χρόνο είναι καταδικασμένος σε κάθειρξη 14 ετών για ναρκωτικά, είναι φυγόποινος και για να τον ανακαλύψουν οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα με εισαγγελική παραγγελία.
Αυτή την παρακολούθηση ονομάζει η ηγετική ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη δια του Λευτέρη Αυγενάκη παρακρατική!

Ιδού τι αποκαλύπτει ο Κώστας Βαξεβάνης:
"...Ο Παπουτσάκης ήταν στην πραγματικότητα η αιτία που καταγράφηκε από τον κοριό της ΕΥΠ η δραστηριότητα του Μπαμπάμτση και οι σχέσεις με τον γραμματέα της ΝΔ.
Το Τμήμα Ερευνών του ΣΔΟΕ, είχε εντοπίσει πως ο Παπουτσάκης συνομιλούσε με ομάδα εμπόρων ναρκωτικών, παρέχοντας μάλιστα εξυπηρετήσεις για καθάρισμα υποθέσεων στη Δικαιοσύνη. Μετά από αίτημα στην Εισαγγελία, το τηλέφωνο του Παπουτσάκη μπήκε υπό παρακολούθηση, όπως και αυτό του Μπαμπάμτση.

Από τις παρακολουθήσεις προέκυψε πως ο Μανώλης Παπουτσάκης, έκανε εμπορία υδροπονικής κάνναβης, την οποία καλλιεργούσε η ομάδα του στο Μαρτίνο της Φθιώτιδας. Επίσης από τις καταγραφές προέκυψε πως ο Παπουτσάκης μαζί με το Μπαμπάμτση και τον Γιάννη Στασινόπουλο, ήταν οι πραγματικοί ιδιοκτήτες εταιρείας η οποία είχε αναλάβει τη διαχείριση του χρυσού από τα τάματα των πιστών στην Παναγία της Τήνου. Η εταιρεία αυτή η οποία εμφανιζόταν σε όνομα άλλου προσώπου, έπαιρνε τα τιμαλφή από τα τάματα, τα έλιωνε στην Τουρκία και επέστρεφε στην Μητρόπολη της Σύρου πλάκες χρυσού. Όπως παραδέχεται στις συνομιλίες του ο Παπουτσάκης, η εταιρεία αυτή πήρε τη δουλειά φαινομενικά με διαγωνισμό, αλλά στην πραγματικότητα μέσω γνωριμιών του Μπαμπάμτση με τη Μητρόπολη της Σύρου.
Είναι άγνωστο, μέσω ποιάς λογικής, η εταιρεία παίρνει τιμαλφή από την Τήνο και επιστρέφει ποσότητες καθαρού χρυσού μέσα από μια αναλογία που δεν έχει καμία βάση. Δηλαδή πώς γίνεται να ζυγίζουν τιμαλφή και στη συνέχεια να συμφωνούν ότι επιστρέφουν ποσότητες καθαρού χρυσού, πριν γίνει οποιαδήποτε ανάλυση που να δικαιολογεί τα συγκεκριμένα νούμερα...."
Στις συνομιλίες τους οι προαναφερόμενοι καταφέρονται κατά Βαξεβάνη με τρόπο εξαιρετικά απειλητικό, όπως "θέλει γαμ..." κλπ
Αν νομίζετε ότι η σημερινή κυβέρνηση κυβερνά το κράτος, υποτιμάτε εγκληματικά το γαλαζοπράσινο παρακράτος, με τα παραδικαστικά και παραπολιτικά και παραδημοσιογραφικά και παραεπιχειρηματικά κυκλώματα που άφησε πίσω του και κυριαρχούν στην Μύκονο, στη Χαλκιδική, στην Αθηνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη, στην Ηπειρο, στη Μακεδονία, στη Θράκη...

Η σημερινή κυβέρνηση σπρώχνει όσο μπορεί φοβερές δικογραφίες στη Δικαιοσύνη, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ δεν ακούει, δεν μαθαίνει, δεν αξιολογεί...
Προχθές η γαλαζοπράσινη ναυαρχιδα είναι πεντάστηλη σελίδα για τις διαταραχές της....υπερκινητικότητας και μονόστηλο στα "σύντομα" την καταδίκη Τσοχατζόπουλου.

Φυσικά πουθενά τη φωτογραφία με την Βίκυ Σταμάτη.Αυτή που βλέπετε...
Image result for σταματη δαχτυλο


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..