Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

Στο Τμήμα 82χρονος για παράνομο πάγκο φρούτων στη λαϊκή

Ενας 82χρονος προσήχθη χθες το πρωί επειδή πουλούσε φρούτα, από πάγκο που είχε στήσει παράνομα στη λαϊκή αγορά οπωροκηπευτικών στη Ν. Ιωνία. Ο 82χρονος προσήχθη
μαζί με τρεις ακόμη πλανόδιους που επίσης δραστηριοποιούνταν παράνομα στη λαϊκή. Ανάμεσά τους και ένας 72χρονος.

Οι προσαγωγές έγιναν μετά από συντονισμένη επιχείρηση ελέγχου σε συνεργασία του Τμήματος Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και του Σταθμού Τουριστικής Αστυνομίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, στο πλαίσιο πάταξης του παράνομου υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου.

Συνολικά έγιναν τέσσερις προσαγωγές ατόμων που είχαν στήσει πάγκους χωρίς να έχουν την απαιτούμενη από τον νόμο άδεια και πουλούσαν την πραμάτεια τους.

Ανάμεσα στους τέσσερις προσαχθέντες ένας 82χρονος που είχε πιάσει… πόστο στη λαϊκή της Πέμπτης της Ν. Ιωνίας, η οποία γίνεται στην οδό Κυρίλλου. Φρούτα πουλούσε ο ηλικιωμένος έμπορος, ο οποίος προσήχθη για άσκηση παράνομου υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου. Σε βάρος του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 200 ευρώ, ενώ τα φρούτα που είχαν απομείνει στον πάγκο του κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν.

Δεν ήταν ο μοναδικός. Προσήχθη και ένας 72χρονος, ο οποίος δραστηριοποιούνταν σε θέση που κατείχε νόμιμα άλλος πλανόδιος. Σε βάρος του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 400 ευρώ. Και σε αυτή την περίπτωση κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν τα προϊόντα που πουλούσε.Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..