Σάββατο, 5 Μαΐου 2018

Αστυνομικοί πίσω από μεγάλη διακίνηση αναβολικών ουσιών

Stop έβαλαν οι «ράμπο» της Δίωξης Ναρκωτικών του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στην
εισαγωγή μεγάλης ποσότητας αναβολικών καθώς ήταν προορισμένα κυρίως σε χώρους γυμναστηρίων και καταστημάτων με συμπληρώματα διατροφής.

Έπειτα από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών, κατάσχεσαν περισσότερες από 8.000 ενέσιμες αμπούλες τεστοστερόνης καθώς και 30.000 χάπια με αυξητικές ορμόνες. Πρόκειται για ουσίες που χρησιμοποιούνται κατά κόρον από άτομα που θέλουν να αυξήσουν -πολύ και γρήγορα- τη μυϊκή τους μάζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εν λόγω σκευάσματα εστάλησαν στη χώρα μας από τη Ρουμανία μέσω ταχυδρομείου. Όπως διαπίστωσαν τα στελέχη του ΣΔΟΕ, σε όλες τις περιπτώσεις ο αποστολέας είναι ο ίδιος, ενώ οι παραλήπτες είναι διαφορετικοί.

Στην υπόθεση εμπλέκονται τέσσερα άτομα, τρεις αστυνομικοί και ένας ιδιώτης, ο οποίος εμφανίζεται και ως ο παραλήπτης του μεγαλύτερου μέρους της ποσότητας των αναβολικών που κατασχέθηκε.

Οι δύο εκ των τριών αστυνομικών καθώς και ο ιδιώτης συνελήφθησαν. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. φέρονται να ισχυρίσθηκαν πως προμηθεύτηκαν τα εν λόγω σκευάσματα για προσωπική χρήση. Ωστόσο η δικαιολογία που έθεσαν δεν έπεισε και πολύ, αν αναλογιστεί κάποιος την ποσότητα των κατασχεθέντων ουσιών.

anavolika1

anavolika2

anavolika3

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..