Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

Αστυνομικός βίαζε βρέφος και το τραβούσε σε βίντεο

Σε φυλάκιση 16 ετών καταδικάστηκε ένας αστυνομικός που αποκαλύφθηκε ότι βίασε ένα βρέφος και βιντεοσκοπούσε τις φρικαλέες πράξεις του, στη Βρετανία.

Ο 48χρονος πρώην αστυνομικός Ντιν Ρόμπερτς έστελνε το βίντεο σε άλλους παιδόφιλους, μέσω εφαρμογής
κινητού τηλεφώνου.

Μετά τη σύλληψη ενός άλλου παιδόφιλου, στου οποίου το κινητό βρέθηκε το βίντεο της παιδικής κακοποίησης, ακολούθησε η σύλληψη του Ρόμπερτς.

Ο 48χρονος ομολόγησε τον βιασμό, τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, καθώς και την κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η μητέρα ενός εκ των θυμάτων του Ρόμπερτς δήλωσε στο δικαστήριο: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή που κατέρρευσε όλος ο κόσμος μου. Ήταν σαν να με χτύπησε λεωφορείο. Πάντα θα πρέπει να ζούμε με τις συνέπειες».

Παράλληλα, καταδικάστηκε και ένας ανώτατος δικαστικός της ουαλικής κυβέρνησης για σεξουαλική κακοποίηση μικρών κοριτσιών, καθώς κοινοποιούσε στο διαδίκτυο φωτογραφίες και βίντεο.

Ο άνδρας κακοποίησε δύο κορίτσια, την ώρα που κοιμούνταν και βιντεοσκόπησε τις ακόλαστες πράξεις του για να τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Στην ακροαματική διαδικασία, αναφέρθηκε ότι φωτογράφιζε παιδιά που άλλαζαν ρούχα σε πισίνες ή στην παραλία και σήκωνε τις φούστες κοριτσιών, την ώρα που πήγαιναν σχολείο.Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..