Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

Πολιτικοί ψυχοφάρμακα σκύλοι και Νovartis.


Ο Καρανίκας ενέπλεξε τον Πολάκη. Τρέχουν και δεν φτάνουν .
Μεταξύ ενάτου και δέκατου ...
ουίσκι πήρε τηλέφωνο τον Σφακιανό και του του έδωσε την διεύθυνση εταιρείας που παρήγαγε φτηνά φάρμακα και ότι ήταν ενήμερος και ο Αλέξης. Πάραυτα ο υπουργός έδωσε παραγγελία (υπήρχε έλλειψη) και τα πρώτα  διανεμήθηκαν στο φαρμακείο της βουλής. Το αποτέλεσμα ο Φλαμπουράρης έπαθε πριαπισμό. Ο Β Λεβέντης ακράτεια και πάει λέγοντας
.Διαβάστε την είδηση σε μετάφραση δική μου και όχι του Καρανίκα, τα αγγλικά του πολάκη είναι επιπέδου μι γιου γιου μι.

Ψυχοφάρμακα που απευθύνονται αποκλειστικά σε σκύλους οι οποίοι «πάσχουν» από κατάθλιψη, άγχος, σύνδρομο αποχωρισμού ή εμφανίζουν άλλα προβλήματα συμπεριφοράς έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην αμερικανική και όχι μόνο αγορά। Στο πρόσφατο ετήσιο συνέδριο του Αμερικανικού Συλλόγου Κτηνιάτρων, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 10.000 σύνεδροι, πολλοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τη χρήση αντικαταθλιπτικών σε σκύλους όπως το «Clomicalm» και το «Reconcile», αλλά και το «Slentrol», χάπι κατά της παχυσαρκίας. Οι περισσότερες από τις φαρμακευτικές ουσίες είναι σχεδόν οι ίδιες με αυτές που χρησιμοποιούνται για ανθρώπους. Το «Reconcile» της Ρfizer, για παράδειγμα, είναι ακριβώς το ίδιο με το πασίγνωστο αντικαταθλιπτικό για ανθρώπους «Ρrozac» (της ίδιας εταιρείας), με τη μόνη διαφορά ότι έχει γεύση... μοσχαρίσιου κρέατος.
 ΥΓ Διαβάζοντας την ανωτέρω είδηση το μυαλό μου πήγε στο κακό λέω μπας για αυτό υπογράφουν αριστεροί νομοσχέδια αβέρτα κουβέρτα .Να δείτε ότι στο μέλλον θα το επικαλεστούν.


ΠΗΓΗ: FAKE NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..