Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Όλοι οι άνθρωποι έχουν κάποια εθνικότητα. Οι εισβολείς έχουν ψύχωση..


Καθημερινώς  διαβάζουμε για βιασμούς μικρών παιδιών, ας καταλάβουν επιτέλους  και  οι προύχοντες ότι έχουν ευθύνη  και ας
πιέσουν τους πολιτικούς διότι εμείς η  Μπλέμπα δεν έχουμε τα ίδια γούστα με αυτούς.
Ας μας πει ο Βαρδής Βαρδινογιάννης αν του πείραζαν ένα
εγγόνι του τι εκατόμβες θα είχαμε; ή όχι; αλλά ξέχασα αυτός και η οικογένεια του μένουν στο πυρηνικό καταφύγιο στην Εκάλη και τους φρουρεί ο ιδιωτικός τους στρατός είναι ασφαλείς .Η Αστυνομία φρουρεί τα υψηλά πρόσωπα και εμείς δεν έχουμε ούτε δικαίωμα στην αυτοάμυνα.
Η χώρα μας κατάντησε μπάστε  σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δίνετε. Το μίσος συντηρεί τους ανήμπορους και αναξιοπαθούντες. Διαβάστε την είδηση:

Καταγγελία για βιασμό 8χρονου αγοριού από μετανάστη στη Γαστούνη
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από την είδηση ότι ένας μετανάστης στο Ρουπάκι Γαστούνης φέρεται να έχει βιάσει ένα 8χρονο αγοράκι.
H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, επιβεβαίωσε την σχετική καταγγελία και ανέφερε πως η υπόθεση είναι προς διερεύνηση καθώς και ότι θα υπάρξει σχετική επίσημη ανακοίνωση.
Για τους πολιτικούς μας τούτο μόνο λέγω: Τα παντελόνια, φίλοι μου, περίεργα είναι ρούχα, με ευκολία τα φοράς δύσκολα όμως τα τιμάς.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..