Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019

Πιλότος του Ναυτικού έβγαλε τα μάτια του με πηρούνι


Αδιανόητο! Πιλότος του Ναυτικού έβγαλε τα μάτια του με πηρούνι – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο 251 ΓΝΑ – Σοκαριμένοι οι συνάδελφοί του

Ρεπορτάζ Ιωάννα Ηλιάδη

Δεν μπορούν να συνέλθουν οι συνάδελφοι του ιπτάμενου αξιωματικού στην βάση ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού, αυτό που συνέβη.
Αποδίδουν στην συνεχώς αυξανόμενη πίεση που έχουν στην
Μονάδα τους, την κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο πιλότος συνάδελφός τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Armyvoice.gr,  ανθυποπλοίαρχος ιπτάμενος από την 1η Μοίρα ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος ήταν σε ιατρική παρακολούθηση λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε, έβγαλε με πηρούνι τα μάτια του.

Η κινητοποίηση της οικογένειας των φίλων και του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών ήταν άμεση.

Ο πιλότος εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ) και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφθασαν στο Armyvoice.gr  o πιλότος των ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού αντιμετώπιζε τελευταία προβλήματα με την ψυχική του υγεία και για τον λόγο αυτό ακολουθούσε την ενδεδειγμένη θεραπευτική αγωγή.

Ωστόσο για άγνωστο λόγο και κάτω από άγνωστες συνθήκες στράφηκε με πηρούνι κατά των ματιών του και αυτοτραυματίστηκε.

Μετά την επέβμαση στο ΝΝΑ, νοσηλεύεται στην κλειστή ψυχιατρική κλινική του 251 ΓΝΑ.

Το περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα έχει προκαλέσει θλίψη στους συναδέλφους του, αλλά κυρίως έχει ανοίξει στόματα που μιλάνε για συνθήκες μεγάλης πίεσης στην δουλειά τους, η οποία ενδέχεται να έχει και τέτοια αποτελέσματα.

Μήπως θα πρέπει η ηγεσία να επανεξετάσει το θέμα;


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..