Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019

Μια αποκάλυψη από τα "Παραπολιτικά". Δείπνο Καραμανλή - Μελισσανίδη στην ταβέρνα «Ο Γιώργος» στη Ραφήνα

Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό και τον ιδιοκτήτη της Aegean Marine Petroleum, μιας εταιρείας που εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στο στόχαστρο των ελεγκτικών αρχών στις ΗΠΑ, αφού εμπλέκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα, που σχετίζονται και με το αμερικανικό...
χρηματιστήριο.

Το γεγονός ότι ο Κώστας Καραμανλής επιλέγει αυτή τη χρονική στιγμή να συνυπάρξει σε δημόσιο χώρο με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία καταδεικνύει και το βάθος της σχέσης των δυο ανδρών.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η εφημερίδα «Δημοκρατία», που χαρακτηρίστηκε από τη ΝΔ ως ο «Δούρειος Τύπος» του ΣΥΡΙΖΑ, έχει «παίξει τα ρέστα της» υπέρ του Κώστα Καραμανλή, λες και είναι εν ενέργεια αρχηγός της Φιλελεύθερης Παράταξης. Επίσης στις ίδιες ανακοινώσεις, αφήνονταν να εννοηθεί ότι υπάρχει στενή σχέση ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και την συγκεκριμένη εφημερίδα.
Ανεξάρτητα όμως από τα παραπάνω, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο πρώην πρωθυπουργός δειπνεί  με έναν επιχειρηματία, που «έπαιξε τα ρέστα του», προκειμένου να μην γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Άλλωστε είναι γνωστές οι εξαιρετικές σχέσεις που είχε το αφεντικό της Aegean με τον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα με τον πρώην υπουργό Επικράτειας Αλέκο Φλαμπουράρη.
Ωστόσο, οι στενές φιλίες δεν κρύβονται, ακόμη κι αν αυτές, μπορεί να εκθέσουν εαυτούς και αλλήλους.

Θυμίζω για τους νέους ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Δίκασαν τον Μελισσανίδη με 12 χρόνια καθυστέρηση για λαθρεμπορία και το αδίκημα... είχε παραγραφεί!ΔΙΑΒΑΣΤΕ:http://directnews.gr/eidiseis/28857-skandalo-dikasan-ton-melissanidh-me-12-xronia-kathusterhsh-gia-lathremporia-kai-to-adikhma-eixe-paragrafei

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..