Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Πολυπολιτισμική κοινωνία Βραζιλιάνος τραβεστί εναντίον εραστή Αλβανού.

Ο Πρωθυπουργός πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος μετά την δήλωση του ότι είναι  Υπέρ της πολυπολιτισμικής κοινωνίας ;;
«Ροζ» περιπέτεια σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής – Ο Βραζιλιάνος τραβεστί, ο Αλβανός «πελάτης» και τα 2.815 ευρώ κάτω από το… χαλί

Την περασμένη Τετάρτη (9-10-19) Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Πειραιά, έπειτα από σήμα που έλαβαν από την Άμεση Δράση, μετέβησαν σε γνωστό ξενοδοχείο ημιδιαμονής του Μοσχάτου, για ένα περιστατικό κλοπής.

Τα πράγματα αρχικά φαίνονται απλά… αλλά η πορεία της υπόθεσης θα εκπλήξει πολλούς!

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο ξενοδοχείο, αντίκρισαν στην ρεσεψιόν τον διεμφυλικός (τραβεστί) L.D. από την Βραζιλία, ο οποίος και τους περίμενε σε έξαλλη κατάσταση. Ο ίδιος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι λίγη ώρα πιο πριν, βρισκόταν με άντρα αλβανικής καταγωγής για περίπου δύο ώρες σε θεματικό δωμάτιο του ξενοδοχείου και είχαν τσακωθεί άσχημα! Μάλιστα αποκάλυψε ότι αφού ο Αλβανός τον χτύπησε του έκλεψε και 2.300 ευρώ και αποκάλυψε στις Αρχές ότι ο δράστης κρύβεται στο ξενοδοχείο ημίγυμνος!

Οι Αστυνομικοί ξεκίνησαν άμεσα να ψάχνουν δωμάτιο – δωμάτιο! Στο ξενοδοχείο, που είχε και άλλο κόσμο επικράτησε πανικός, με φωνές και «ποδοβολητά» στους διαδρόμους.

Τελικά, εντόπισαν τον δράστη στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου, κρυμμένο πίσω από μια πολυθρόνα ενός θεματικού δωματίου. Επίσης, στην έρευνα σε γωνία του δωματίου, κρυμμένο κάτω από την μοκέτα βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.815 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν και τους δύο και τους μετέφεραν στο Τμήμα Ασφάλειας Μοσχάτου – Ταύρου ώστε να διευκολυνθεί η υπόθεση, και να καταγραφούν τα στοιχεία τους. Και εκεί εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους.

Όταν μετέβησαν στο τμήμα Ασφάλειας Μοσχάτου – Ταύρου, ο Αλβανός με τα αρχικά Α.Π. αρνήθηκε τις εις βάρος κατηγορίες που του προσήχθησαν και δήλωσε ότι ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με τον Βραζιλιάνο του έδωσε το ποσό των 400 ευρώ για να συνευρεθούν ερωτικά. Κουβέντα στην κουβέντα πριν την πράξη τα αίματα άναψαν! Ακολούθησε διαπληκτισμός και ο Βραζιλιάνος έσπασε ένα γυάλινο ποτήρι προκαλώντας του μεγάλες αμυχές στα χέρια και στα πόδια. Ωστόσο, ο Αλβανός ομολόγησε ότι την στιγμή που βρισκόταν εκείνος στο μπάνιο, από το τσαντάκι του αφαιρέθηκε το ποσό των 2.150 ευρώ (αρχικά υπάρχει αντίθετη εκδοχή), τα οποία τα βρήκε μετά στο πορτοφόλι του Βραζιλιάνου!

Σύμφωνα πάντα με τον Αλβανό, ο Βραζιλιάνος μετά από αυτή την κίνηση το έσκασε από το δωμάτιο ενώ τον απείλησε ότι θα καλέσει και άτομα της προστασίας του για να του κάνει κακό!

Για τον λόγο αυτό, όπως είπε, ο Αλβανός είχε αποκρύψει το ποσό κάτω από την μοκέτα.

Το χρηματικό ποσό (2.815) που ευρέθηκε από τους αστυνομικούς παραδόθηκε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και κατασχέθηκε.

Εφόσον Βραζιλιάνος και ο Αλβανός είχαν αλληλομηνυθεί, συνελήφθησαν από τους Αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Μοσχάτου – Ταύρου και σε βάρος σχηματίστηκαν δύο δικογραφίες, που διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω.

 *Της Χριστίνας Μπιτάδου Εφημερίδα Κοινωνική 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..