Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019

Έχω λόγους να πιστεύω ότι η άγνοια και το ψέμα είναι σαν ένα σάπιο δόντι. Την καταλαβαίνεις μόλις ο άλλος ανοίξει το στόμα του.

Έχω λόγους να πιστεύω  ότι ο Έλληνας για μια ακόμη φορά στάθηκε στα πόδια του, προκειμένου να ελευθερώσει τα χέρια του για να αυνανισθεί και να ψηφίζει  πιστεύοντας στην Δημοκρατία στην Ισονομία στην Ισοπολιτεία και την Αριστεία . 
Ο Κ Μητσοτάκης
Μείωσε τον ένφιά για τους πλούσιους,αύξησε την ΔΕΗ εποικίζει
με 72 φυλές του Ισραήλ  την χώρα υπόσχεται ψήφο στους ομογενείς και καλά...... Γεμίζει τα Στρατόπεδα με λαθρομετανάστες,κόβει κονδύλια του στρατού να μην έχουν ούτε Άρβυλα  και ταΐζει αλλογενείς με τους Έλληνες να λιμοκτονούν. Κάθετε όταν ακούγετε ο Εθνικός Ύμνος. Τι άλλο να κάνει για να δείξει  ότι είναι άξιος συνεχιστής των Εφιάλτη,Πήλιο Γούση,του Τσολάκογλου,του Σημίτη και των υπολοίπων Πρωθυπουργών σας ερωτώ;;; 
Είπε δεν είπε εγώ το άκουσα, λέει ,ότι βροντοφώναξε και είπε: Θέλω να κάνω μια δήλωση είμαι βαθιά θρησκευόμενος και οπαδός του διαφωτισμού.
Έτσι η σύζυγός μου αγόρασε μαζί με τον Καράβολα της Ζίμενς τα είκοσι στρέμματα στην Τήνο  και το σπίτι του Βολταίρου .στην Γαλλία. Συνέχισε  δε λέγοντας Θέλω να  σας δείξω πως θα είναι το μέλλον το δικό σας και των παιδιών σας. Η ζωή είναι ένα εκκρεμές που κινείται μεταξύ πόνου και απελπισίας. μια ιεραρχική κοινωνία δεν είναι δυνατή παρά μόνο αν βασίζεται στη φτώχεια και στην άγνοια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..