Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Πόσο Συγκινούμαι όταν βλέπω σεργιάνι πρός Άγρα ψήφων..

Για ψηφαλάκια στο λιμάνι οι τρεις προβεβλημένοι υποδέχονται τους πρόσφυγες ,τους νέους ψηφοφόρους ,παλαιά χάριζαν καθρεφτάκια και χάνδρες η κυρία Δούρου η τέως Περιφερειάρχης των λυπηρών αβλεψιών Μάνδρας και Μάτι χαρίζει στρουφοκουκλάκι,,, μοντερνισμός .Οι προβλέψεις της πεθεράς μου, που δεν πέφτει ποτέ έξω δίνουν στο συριζά 3% στις
επόμενες εκλογές από Έλληνες, από.....ξενόφερτους ελληνοποιημένους δεν ξέρει ,ανάλογα τα εκατομμύρια που θα έρθουν και έρχονται μυριάδες, συμβάλουν σε αυτό και τα υπόλοιπά κόμματα πλην του Βελόπουλου του μνημειακού.
Στον Πειραιά βρέθηκαν εκτός της Ρένα Δούρου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης και οι βουλευτές Θοδωρής Δρίτσας, Τρύφων Αλεξιάδης, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, που με δεκάδες μέλη του κόμματος και της Νεολαίας υποδέχθηκαν τους παράνομους μετανάστες στον Πειραιά.

Μάλιστα η κα Δούρου δεν δίστασε να παρομοιάσει το γεγονός με την ελληνική προσφυγιά από την Σμύρνη και γενικά την Μικρά Ασία και τον Πόντο:

«Για την γιαγιά μας από τα Βουρλά, για τον παππού μας από την Σμύρνη», έγραψε στο Twitter ανεβάζοντας φωτογραφίες από την υποδοχή των αλλοδαπών.

 «Η δική μας Ελλάδα, που το 2015 από το λιμάνι του Πειραιά έστειλε στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς, αντιστέκεται στη μισαλλοδοξία και το ρατσιστικό ζόφο, υποδέχεται με ανοιχτή αγκαλιά, σε κάθε γωνιά της, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, τους κολασμένους τούτης της γης. Ανθρώπους όπου ο πόλεμος, η φτώχεια, η εξαθλίωση και ο θάνατος τους ανάγκασαν να ξεριζωθούν», σημειώνει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο λιμάνι Πειραιά επίσης βρέθηκε και ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης, Νάσος Ηλιόπουλος, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Πειραιά, Νίκος Μπελαβίλας αλλά και η πρώην βουλευτής, Αννέτα Καβαδία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..