Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020

Λύκοι, ντυμένοι πρόβατα - Παγκόσμια δικτατορία, πλασαρισμένη ως δημοκρατία

Ζόφος και Έρεβος ,Οιμωγές.Όπου κι αν κοιτάξεις, παντού όλοι χρησιμοποιούν ταμπέλες που δηλώνουν "Δημοκρατία". Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παγκόσμια απάτη!

Γιατί, η πραγματικότητα είναι άλλη. Πως, σε καμία απολύτως χώρα που δηλώνει "δημοκρατική" δεν θα αισθανθείς κι ούτε θα
συναντήσεις πουθενά αυτήν την χιλιομασημένη και χιλιοτραγουδισμένη «δημοκρατία».

Όλες τους βασίζονται στην βία και την καταπίεση των λαών τους. Όλες τους κάνουν κάθε μέρα τα πάντα, εφευρίσκοντας «ανόμους-νόμους» για να εξαλείψουν και τα τελευταία ατομικά δικαιώματα των πολιτών τους, που ακόμα τους απέμειναν.

Θέλουν να τους αφήσουν ένα μόνο δικαίωμα. 
"Να δικαιούνται, να μην έχουν κανένα δικαίωμα"

Σήμερα στα χρόνια που ζούμε, είναι ολοφάνερο πια ότι οι εξουσίες πλέον έχουν περάσει στα χέρια μιας μικρής μερίδας ατόμων, τα οποία θεωρούν πως η γη και τα πάντα πάνω σ' αυτήν, είναι δικά τους. Βλέπουμε τα πάντα να αποπνέουν μια άρρωστη αύρα, από μια ανώμαλη κάστα ατόμων, φιλοπόλεμη, διψασμένη για χρήμα και εξουσία και πάνω απ' όλα, αχόρταγη.

Η γενιά η δική μας, δεν έχει πολλά ακόμα χρόνια ζωής, ότι ήταν να δούμε, το είδαμε. Τις νέες γενιές λυπάμαι, γενιές ρομπότ, ανίκανες επί το πλείστον να επιβιώσουν, γενιές εξαρτημένες από ναρκωτικές ουσίες και οθόνες, σκλαβωμένες ήδη χωρίς να έχουν δύναμη, γνώσεις και θέληση να σηκώσουν ποτέ κεφάλι. Γενιές ευκολόπιστες, όπου ο ατομικισμός έχει το πάνω χέρι και όλα τα παρακολουθεί ο «μεγάλος αδερφός». Γενιές χρεωμένες πρίν ακόμη γεννηθούν, με τα χρέη να τους πνίγουν και να τους δυναστεύουν εφ' όρου ζωής, καθιστώντας τους "μοντέρνους σκλάβους".

Καημένα μου παιδιά... Να ξέρατε πόσο λυπάμαι, για όλα όσα έχετε να δείτε και να βιώσετε στα χρόνια σας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..